Venedig

Vi avslutade vår fantastiska resa med att åka till Venedig.

IMG_3291

Venedig var precis så  vackert som jag hade föreställt mig.

Såklart åkte vi gondol det hör ju liksom till.

Vår gondoljär Fabio berättade att han hade jobbat som gondoljär i 26 år och att både hans pappa och han farfar hade haft yrket.

Han sjöng O sole mio för oss med ett stort leende på läpparna.

IMG_3300

Jag undrade om han inte blev trött på att paddla runt med turister i kanalerna hela dagarna, men det blev han inte, han älskade sitt yrke lika mycket fortfarande, däremot var han väldigt trött på sin löjliga hatt, den skulle han gärna knöla ihop och slänga i en papperskorg!

IMG_3341

Medans mamman njöt av skönsången och den vackra utsikten hade killarna fullt upp med att titta på häftiga fiskar och krabbor.

IMG_3308

Sen strosade vi runt i de mysiga gränderna och avslutade med ännu en god pasta.

IMG_3303

IMG_3306

Jag åker gärna tillbaka till denna charmiga, romantiska stad då en dag var alldeles för lite och jag kände mig inte färdig med Venedig.

IMG_3304

IMG_3338

Blev ni sugna på att åka hit?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

15 Comments

  1. Var själv i Venedig förra sommaren o blev helt förälskad, blir säkert en tur dit igen någon gång i framtiden. Kramisar Tina

  2. Vackra Venedig….i de smalaste gränderna hade jag fått smått panik tror jag. Vilken hörlig resa ni gjort. Kram Anette

  3. Men gud vilka fina bilder!!! Så vackert det är där. Jag var där när jag var runt 15 år. Så jag minns knappt hur det såg ut. Och när man är 15 år så uppskattar man mer deras stora goda pizzor, hahaha…..

    Stor kram CC

  4. Ja, visst är det mysigt i Venedig! Dock räcker det med ett par dagar för att hinna se staden. Ha det gott! Kram Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *