Veckans tips Cicaplast Baume b5

Med 3 små killar som ständigt ramlar och slår sig, brottas och får skrapsår, spruckna läppar mm behöver man ha ett välfyllt medicinskåp….och en mirakelcreme….

La Roche Posay´s  Cicaplast Baume b5 är mirakelcremen.

Funkar på skrapsår,  torra hudpartier tex sonens spruckna läppar, till mammans extremt torra vinterhänder ja faktiskt till det mesta.

Kan användas på kroppen, i ansiktet och på läpparna och även av hela familjen.

Kan tänka mig att den funkar bra om man har brännt sig i solen eller på små torra bebisrumpor också.

Numera kommer killarna så fort dom har gjort sig illa och vill ha mirakelcreme…

Innehåller ett mineralkomplex bestående av koppar, zink och mangan för att stimulera cellförnyelse och läkning.  Fri från parabener.

 

Den finns att köpa  här och även på apoteket.

Ha en härlig fredag.

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Bra tips! Den ska jag införskaffa mig! 🙂 Har även (jag skämtar inte) funderat på att köpa en tyghjälm åt min dotter som är ett energiknippe utan dess like. Tror dock att hon skulle avsky att ha den på sig, men har hört att de ska vara bra! 🙂

  2. Ja mirakelcreme behövs verkligen med 3 aktiva killar! Kanske skulle funka på mina torra händer med små sprickor nu när det är kyligt…
    Så gulliga killar i förra inlägget, kram Suss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *