Syskonkärlek

Syskonkärlek när den är som bäst….

Hittade dom här små sötnosarna i soffan hållande varandra i handen och mammahjärtat smälte lite grann.

Hoppas den håller i sig till helgen för då vill jag ha mycket kärlek i huset…

Visst är det härligt med syskon, jag har själv 3 bröder som var mycket bråk när vi var små men också mycket roligt.

Som tur är minns jag mest det roliga och idag har vi mycket glädje av varandra och ställer upp för varandra, det är mysigt.

Bråkar era barn mycket?

kram Diana

17 reaktion på “Syskonkärlek

 1. Ting

  Men åh vad sött!

  Mina barn bråkade sällan när de var små (eller så har jag förträngt det).
  Nu, i tonåren, däremot, kan de vara lite hårda i truten med varandra.
  Men det är väl okej tycker jag. :)

  Svara
 2. Cathrine

  Åh så fina!! De är så goa och kärleksfulla dina pojkar!:-)

  Ja, det bästa är syskon! Min syster är min bästa vän och det var och är inte ofta som vi bråkar!

  Mellan mina gossar är det också oerhört mycket kärlek! Fantastiskt att se hur stor o liten njuter av att vara tillsammans!

  Ha en fin helg nu vackra vän!
  Kram kram!

  Svara
 3. Anette

  Mys, jag kan inte säga att mina killar bråkar, har aldrig bråkat speciellt mycket. De har mycket kul tillsammans. Klart det kommer en del inteså roliga ordväxlingar ibland men de är ju trots allt syskon. Ha en fin fredag. Kram Anette

  Svara
 4. Maria - Wikers Liv

  Så skön bild!
  Nja… våra flickor bråkar nog inte speciellt mycket, om man jämför med vad man kan höra av andra. En del tjafs emellanåt så klart blir det ju. Med fyra tjejer mellan 14 och 20, så är det nog rätt naturligt ;)
  Ha en finfin fredag med massa kärlek!!!
  Kram /Maria

  Svara
 5. Paula´z Värld

  Här så bråkas det nu o då, men för det mesta sams! I morse så tjafsade Andreas & Jessica då dom skulle fara….De behöver verkligen ledigt nu! Nåja det är sportlov i nästa vecka :)

  Jag har en äldre syster(bara 1 år äldre) o 4 år yngre bror. Vi kommer bra överens numera :)

  Ha en fin dag

  Kram

  Svara
 6. Pia, Kakaobönan

  Sötnosar!
  Nej, mina barn har faktiskt aldrig bråkat så mycket med varandra. Nu är de ju stora men de har alltid varit kompisar. Idag är de ganska beroende av varandras sällskap och umgås mycket. Det är kul!
  Ha en härlig fredag!
  Kram

  Svara
 7. Petronella

  Vilken underbart fin bild på syskonkärlek! Som tur är så gör de inte det… Men tjafsar och blir osams blir nog alla ibland! Konstigt annars. Tur så går det fort över!

  Kram
  Petronella

  Svara
 8. Mariette

  Härliga bilder :)
  Att småbråka här till vardagen , men det är ofta om små saker.
  Tre jämnåriga barn vill ju alltid ha samma saker och jag vägrar köpa tre av allt så de får lära sig att samsas .
  Syskonkärlek är underbar :)
  Ha nu en fin helg !
  Kram

  Svara
 9. Happyvardag

  Kan tro att dina finingar är goa mot varandra. Och sedan bör man tänka att alla de ”bråk” som sker hemma mellan syskon eller mot föräldrar är bråk mindre utåt mot kompisar, lärare etc. Barn måste testa sina gränser och öva sin sociala förmåga någonstans och det är trots allt bättre att det sker i hemmet. Det är för den skull inte roligare…..
  Hoppas ni får en finfin helg raring.
  Kram Mia

  Svara
 10. Migomitthem

  Visst är det härligt när barnen visar kärlek till varandra. Är såååå avis på mina tjejer som har varandra å ofta är sams ( förutom lite smågnabb) En mysig fredag önskar jag dig……krams m

  Svara
 11. Jennifer

  Härliga syskonkärleken som innehåller både bråk och skratt och lek. Mina små är just nu inne i en period då de kan bråka mycket, men de leker väldigt bra också :-).
  Ha en fin fredag! Kram Jennifer

  Svara
 12. Gogummansmamma

  De kommer uppskatta att du tog bilden när de blir större :) Jag har bara ett barn, men jag har själv en bror :) Han är 5 år äldre än mig och har liksom alltid bråkat med mig, även nu när vi är vuxna. Aldrig ett seriöst ögonblick eller en lugn stund. Sedan för ett antal år sedan rasade min tillvaro. Det som hände fick mig att må fruktansvärt dåligt. Jag ringde brorsan flera gånger under denna tid och han gav mig all respekt och var tokseriös, jag behövde inte ens be honom sluta busbråka… han var direkt den mest omtänksamme. Han var en klippa. Nu, när allt är frid och fröjd igen så är han lika jobbig som innan :) Jag vet dock att han finns där, om jag behöver honom!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = sex

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>